Koko kylän joulukalenteri 2022

Kallialan seudun joulukalenterin luukut paljastetaan tällä sivulla valokuvina. Tervetuloa paikan päälle katsomaan!

Joulukalenterin luukku numero 24 sijaitsee osoitteessa Pohjalantie 172. Numerot koostuvat seussarjasta 28 peräkkäisenä vuonna otetuista joulukorttikuvista. Pysähdy rohkeasti aitalle katsomaan, kuinka kuvissa vuodet vaikuttaa. Toivomus on, ettei kortteja kuvata, koska serkuksilta ei ole pyydetty siihen suostumusta.

Joulukalenterin luukku numero 22, Kallialan koulutie 91.

Joulukalenterin luukussa numero 21 Tuomas tuo valon, osoitteessa Pohjalantie 27-

Joulukalenterin luukku numero 20 löytyy osoitteesta Seikolankatu 1.

Joulukalenterin luukku numero 19 sijaitsee osoitteessa Sastamalantie 1146. Asuinrakennuksen 2 krs ikkunassa on joulunalle ja tonttuja. Alla oleva kuva on otettu sisältäpäin, mutta käy katsomassa miltä ikkuna näyttää ulkoapäin katsottuna.

Joulukalenterin luukku numero 18. Joulupukki kiipeää katsomaan, mitä ne tontut juhlivat vinitllä. Osoite: Kallialan koulutie 147.

Joulukalenterin luukku numero 17 osoitteessa Kallialan kirkkotie 30. Tämä upea valoteos näkyy hyvin, kun kulkee tietä Pyhän Olavin kirkolle, varsinkin hämärällä ja pimeällä.

Joulukalenterin luukku numero 16 on Tyrvään Pyhän Olavin kirkolla.

Joulukalenterin luukku numero 15 osoitteessa Seikolankatu 11.

Joulukalenterin luukku numero 14, Vihattulan VPK:n palotallilla, Sastamalantie 1248. Illalla on makkara- ja glögitarjoilu klo 17-20. Tervetuloa!

Joulukalenterin luukku numero 13, Kallialan kirkkotie 4. Käy ihastelemassa aamu- tai iltahämärässä.

Joulukalenterin luukku numero 12, Kallialan kirkkotie 79. Mitähän ison kiven juurelta löytyykään?

Joulukalenterin luukku numero 11. Tunnelmallinen kalenteriluukku on Kallialan koulutie 38, mutta sijaitsee Kahimalantien puolella. Näkyy ohikulkijoille hyvin.

Joulukalenterin luukku numero 10 osoitteessa Kallialan kirkkotie 11. Tämä loistava valoteos näkyy pimeällä hyvin myös Sastamalantielle.

Tontut joulupuuropuuhissa. Joulukalenterin luukku numero 9, Kallialan kirkkotie 26.

Joulukalenteriluukku numero 8 osoitteessa Kallialan kirkkotie 19.

Joulukuun 7. päivä, joulukalenteriluukku aukesi osoitteessa Säiniönkatu 3 (Kallialan Pesulapalvelut).

Hyvää ja rauhallista itsenäisyyspäivää! Joulukalenterin luukku numero 6 sijaitsee osoitteessa Vihattulantie 40.

Joulukalenterin luukku numero 5 takaa paljastui tämä ihastuttava jouluinen asetelma. Tämä löytyy osoitteesta Kallialan kirkkotie 28.

Joulukalenterin luukku numero 4 sijaitsee Vammaspainon pihapiirissä, Sastamalankatu 41. Kadun varrella on myös upeasti jouluvaloin koristeltu pihapuu.

Joulukalenteri luukku numero 3 sijaitsee osoitteessa Juuselankatu 24, paikka on rivitalojen sisäpihalla. Pukki ja muori ovat lähteneet reissuun!

Joulukalenterin luukku numero 2 avautui Pirasen suulin seinustalla. Tämä upeasti kunnostettu suuli on sen kärrytien varrella, joka vie Pyhän Olavin kirkolle. Valoteos näkyy hyvin Sastamalantielle.

Joulukalenterin luukku numero 1 aukeasi Heinon Leipomolla, Sastamalankatu 70.